ODRŽANA DRUGA SEDNICA SEKCIJE ZA POSREDNIKE U PROMETU I ZAKUPU NEPOKRETNOSTI

Sekcija posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti
 
 

Sekcija posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti PKS – RPK Novi Sad, održala je Drugu sednicu, na kojoj je glavna tema bila problem neregistrovanih posrednika i aktivnosti koje će se preduzeti na suzbijanju nelojalne konkurencije. Dogovoreno je da se svi članovi sekcije aktivno uključe u aktivnosti promocije delantnosti i poslovne etike.

Sednica je održana u prostorijama RPK Novi Sad, a u njenom radu aktivno su učestvovali predsednik Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti Privredne komore Srbije, Damir Borić, Goran Macura, načelnik tržišne inspekcije odelenja u Novom Sadu, kao i Nenad Đorđević zamenik predsednika Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti Privredne komore Srbije .

Članovima sekcije održana je i prezentacija digitalizacije u poslovanju privrednih društava, koju organizuje Centar za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije, u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju GIZ i Razvojnom agencijom Srbije. Direktor firme POSITIVE doo iz Novog Sada Petar Oljača, primenom praktične prezentacije dodatno je objasnio prednosti i značaj digitalizacije za poslovanje privrednih društava.

Dogovoreno je da se inspekcijski nadzor u buduće obavlja po jedinstvenom kriterijumu i uz međusobnu koordinaciju , kao i da će članovi Sekcije nastaviti sa pokretanjem inicijativa kao i organizacijom događaja na regionalnom nivou, radi unapređenju ambijenta za poslovanje i promociju dobre prakse uz kontinuiranu podršku Odbora Grupacije PKS.

Partneri

Pretraga nekretnina po šifri